2 Jul

Vilken härlig dag 🙂 Lördag idag 🙂 Tre veckor till the day 🙂 Kan knappt tro de 🙂

Vi klev upp tidigt i morse för att åka iväg till Sundsvall 🙂 Var uppe vid Birsta City ungefär vid kvart i elva tiden. Lagom mycket (lite) folk där då så vi kunde få en bra parkering.

Det vart lite shopping. På hm. Två sommarklännigar som jag hade sagt till Tomas innan vi åkte jag inte hade så många:) O så var det ju rea där =) O så köpte jag en kort ärmad skjorta. Och jag har alltid velat ha en sån.. o äntligen har ja=) Och så åt vi lite på mcd, vart lite chilicheese:) mitt nya kall 🙂 Det är ju så gott=)

Sen shopping inne på Ikea, där vi skulle handla, därför mest vi åkte upp… Tog det vi skulle ha o gick mot kassan, o kom på att vi höll på att glömma det som vi åkte upp för=) Våra placeringskorthållare… Men nu tror jag att vi har köpt allt vi behöver inför bröllopet. Idag vart det även servetter o lite fler karaffer.
Sen var det strul i kassan, hon missa att slå in något, så när vi bara hade tre varor kvar fick hon slå om allt igen.. men vi vart klar till slut=)

Sen gick vi till barnens hus 🙂 o till biltema o fördrev lite tid. Sen kom nästa sak (person) som vi åkte upp för. Karin o hennes pojkvän o kompis kom =) Så jag äntligen fick träffa henne igen. Var super kul. Vart lite kort tid vi hann med idag. Men mycket trevligt=) Ses ju bara en gång om året vi =/ tyvärr.. Men mer ska det nog bli =)

Sen när det var färdigt handlat och ätit o träffat vännen vår. Då tog vi bilen o drog hemåt igen =) Jag körde både hela vägen upp och hela vägen ner 🙂

Och när vi kom tillbaka till Bollnäs åkte vi en liten runda till lite ställen för att kolla om de var fina nog för bröllopsfotografering 🙂 Men får fortsätta leta på det=)

Nu sitter vi här i soffan älskling och jag, o dricker öl o cider, o ska snart få lite kebab i magen:)

Denna fina fick vi i bröllopspresent av Karin, Micke o Linus. TACK så mycket. Den var super fin =)

Detta vackra halsband fick jag typ av min blivande man 🙂 Älskar dig hjärtat mitt

Klänningarna o skjortan jag köpte=)

Och den här köpte vi på biltema. Det är typ en sån vi hade förr när vi tvättade golvet.. Så gick den sönder så vi testar denna så får vi se om den funkar lika bra.. för jag kan inte med vanliga moppar… 🙂

 

Ikea inköpen =) skulle de va bild på här.. men nä… kom ju på att jag inte vill visa dem=) hehe.. 🙂

Nu myser älskling o jag.. Ha de toppen vänner=) KRamis

Annonser

2 svar to “”

  1. Johanna - Bf 10 September ♥ 3 juli, 2011 den 09:30 #

    Kul att du hittade lite saker på rean & IKEA é aldrig fel 🙂
    Det é bra att ni spanar efter platser. Det som é viktigast é att man ska kunna få jämnt ljus (dvs inte skugga & sol blandat i bilden) på platsen. Spanan gärna in min favoritfotograf Emelie’s hemsida för att få inspiration. Hon é grym! http://emelieohlsson.se/
    KRAM

  2. Johanna - Bf 10 September ♥ 3 juli, 2011 den 10:49 #

    Sv: Nej, man ska helst va i skuggan i så kallat Open shade… http://www.youtube.com/user/emelieohlsson#p/u/28/Mmuyxwnfci8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: